Over ons

Realisatie van uw ideeën

Als organisatie richten wij ons hoofdzakelijk op het ontwikkelen van maatwerk software. Wij werken aan uiteenlopende opdrachten voor dienstverlenende bedrijven, de overheid, onderwijs en culturele instellingen.

Doordat Everlink een multidisciplinair bureau is, kunnen wij u ook adviseren over werkzaamheden die normaal niet bij een ICT organisatie passen. Hierbij kunt u denken aan vormgeving, ontwikkelen van prototypes en het optimaliseren van gebruiksvriendelijkheid van bestaande applicaties.

Wij houden er een unieke werkwijze op na.

Nederland & China

Everlink ontwikkelt uw producten met specialisten in Nederland en China. Onze medewerkers voor support en onderhoud zijn dichtbij en met kennis van ICT en de lokale markt. Een groot deel van onze ontwikkelaars zijn werkzaam in onze Chinese vestiging in Shenzhen.

Over China, Shenzhen

China, Shenzhen - Central Business District (CBD)

Shenzhen, een stad met 14 miljoen inwoners, is gelegen aan de grens met Hongkong in de provincie Guangdong, in het zuiden van China. De stad is een speciale administratieve regio met een voordelig belastingsklimaat gericht op het aantrekken van internationale organisaties.

Waarom China?

China kent in de afgelopen jaren een enorme groei op het gebied van offshore outsourcing. De groei van de internationale handel en logistieke dienstverlening speelt hierbij ook een belangrijke rol. Chinezen zijn over het algemeen harde werkers en leveren goede kwaliteit, zeker als het om de ontwikkeling van software gaat. Onze ontwikkelaars zijn individueel gescreend, universitair geschoold. Alle lead developers spreken aanvullend op de technische vaardigheden goed Engels.


Wij waarborgen de kwaliteit van uw producten door agile te werken (Scrum). In onze werkwijze is dagelijkse onderlinge communiceren essentieel. Uren praten is alleen nodig bij aanvang van een nieuw project. Voor dagelijkse voortgang is 15 tot 30 minuten per dag genoeg. Door de dagelijkse communicatie is het ontwikkelproces transparant en de voortgang van een project is dan ook dagelijks bij te houden.

Heeft u vragen over inhoud besproken op deze pagina?

Neem dan gerust contact met ons op.